A Nephroxon® speciális – gyógyászati célra szánt – tápszert csökkent veseműködés esetén javasoljuk alkalmazni. Dialízis kezelésében részesülő, illetve diagnosztizált csökkent veseműködésű (4-es vagy 5-ös stádiumú) betegek részére az ezen állapotokban fellépő különleges vitamin beviteli igény kielégítésére.

NAPI ADAG ( 2 kapszula) tartalmaz:
kalcium: 1,94 mg, foszfor: 1,03 mg, kálium: <0,13 mg,

TÁPÉRTÉKEKNAPI ADAGBAN (2 kapszulában)
Energiatartalom12,1 kJ (2,85 kcal)
Zsír<1,29 mg
Telített zsírsav<1,29 mg
Szénhidrát443,2 mg
Cukor201,1 mg
Fehérje270,4 mg
1,8 mg

 

 

AKTÍV ÖSSZETEVŐKNAPI ADAGBAN (2 kapszulában)
B1-vitamin (tiamin)1,1 mg
B2-vitamin (riboflavin)1,3 mg
B3-vitamin (niacin)15 mg
B5-vitamin (pantoténsav)5 mg
B6-vitamin (prixidoxin-hidroklorid)10 mg
B7-vitamin (biotin)30 µg
B9-vitamin (folsav)1000 µg
B12-vitamin (cianokobalamin)2,4 µg
E-vitamin400 mg (268 mg TE)
D-vitamin50 µg (2000 NE)
C-vitamin (szkorbinsav)90 mg

NE: nemzetközi egység, TE: tooferol ekvivalens

Összetevők: dl-alfa-tokoferil-acetát, kapszulaanyag (zselatin), L-aszkorbinsav, csomósodást gátló anyagok (talkum, magnézium-sztearát), nikotinamid, piridoxin-hidroklorid, kalcium-D-pantotenát, színezék (titám-dioxid), riboflavin, tiamin-mononitrát, folsav, D-biotin, kolekalciferol, cianokobalamin.

Adagolás: Naponta 2 kapszula

Tárolás: Szobahőmérsékleten, napfénytől védett helyen, az eredeti csomagolásban tárolandó.

Nettó tömeg: 38,7 g / 60 db kapszula

Fontos figyelmeztetés:
A készítmény nem használható egyedüli tápanyagforrásként. Fogyasztása gyermekeknek nem ajánlott. Ne lépje túl a javasolt napi adagolást. Gyermekek elől elzárva tartandó. A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. A D-vitamin egyes, csökkent veseműködésű betegeknél laboratóriumi (kalcium, foszfát) érték eltérést okozhat.

Oeti nysz.: T/2240/2016.

Gyártja és forgalmazza: Goodwill Pharma Kft. 6724. Szeged, Cserzy Mihály u.32.

Szállítási cím

A megrendelt Termékeket tartalmazó csomagot az MPL futárszolgálat (Magyar Posta Zrt. futárszolgálata) kézbesíti. A megrendelt Termékek vételárát és a szállítási díjat (lásd alább) utánvét esetén a Megrendelő a kézbesítő futárnak köteles átadni a megrendelt Termékek kézhezvételekor; előreutalás, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt Termékek vételárának és a szállítási díjnak a maradéktalan kifizetése a kézbesítés feltétele.

Nem muszáj csomagját házhoz kérnie. Amennyiben Önnek úgy megfelelőbb, kérheti csomagját az alábbiak szerint is:

  • Postán maradó csomag: Ez esetben ügyfelünk határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Ebben az esetben a kívánt postahivatal pontos címének a megadására, valamint az Ön telefonszámának megadására kérjük. A kívánt postahivatal pontos irányítószámát a Magyar Posta Zrt. honlapján keresheti ki. A küldemény megérkezésének időpontjáról Ön SMS-ben kap értesítést. Küldeményét a postahivatalban személyi igazolvánnyal tudja felvenni.
  • Csomagátvételi Pont: Ez esetben csomagját MOL vagy Coop PostaPonton helyezzük el. A MOL Postapont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában van nyitva, így munka előtt és után is felveheti csomagját. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítőt. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső PostaPontról itt tájékozódhat.
  • Csomagautomata: Ez eseten csomagját bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 napig tárolják az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejárta után a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kap. További információt Magyar Posta honlapján találnak.

A választott átvételi módot a megjegyzés rovatban tüntesse fel.

Szállítási határidő

  • A szállítási határidő a megrendelés Szolgáltató általi kézhezvételét követő 3 (három) munkanap a Szolgáltató által déli 12 óráig kézhez vett megrendelések esetében. A Szolgáltató által déli 12 óra után kézhez vett megrendeléseknél a megrendelés kézhezvételét követő 4 (négy) munkanap a szállítási határidő.
  • A kézbesítés reggel 8 és délután 17 óra között történik; a kézbesítés ezen belüli pontos időpontját a kézbesítő futárszolgálat határozza meg egyoldalúan.
  • A nem munkanapon (hétvége, ünnepnap, munkaszüneti nap) leadott megrendelések Szolgáltató általi kézhezvétele és feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik.

Szállítás díjazása

  • A webáruház útján bármilyen végösszegű megrendelés leadható, minimális rendelési összeg nincs.
  • A 9800 Ft feletti összértékű megrendelések csomagolása és kiszállítása ingyenes, az 4901 és 9800 Ft közötti összértékű megrendelések kiszállítása és csomagolása ellenértékeként a Megrendelő megrendelésenként 490 Ft, 4900 Ft alatti megrendelésekért pedig 990 Ft szállítási díjat köteles megfizetni. A megrendelés összértékébe nem tartozik bele a szállítási költség.
You can add any HTML here (admin -> Theme Options -> E-Commerce -> Promo Popup). We suggest you create a static block and put it here using shortcode