A Florabalance® Baby&Junior speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer, csecsemőknek és gyermekeknek. A készítményt károsodott bélflóra (pl. antibiotikumok szedése, gyomor- vagy bélrendszeri fertőzések, illetve ennek következtében kialakult hasmenés) esetén javasoljuk alkalmazni. A készítmény 7 különböző baktériumot tartalmaz.

Tápérték 1 tasakban (1 g-ban) 2 tasakban (2 g-ban) 100 g-ban
Energiatartalom: 3 kcal / 10 kJ 6 kcal / 21 kJ 256 kcal / 1070 kJ
Zsír (g) 0,1 0,1 0,6
Ebből telített zsír (g) 0 0 0
Szénhidrát (g) 0,2 0,5 27
Ebből cukor (g) 0,1 0,2 8
Élelmi rost (g) 0,6 1,2 60
Fehérje (g) 0,1 0,2 13
Só (g) 0 0 0
Garantált baktériumszám (cfu) legalább 1 × 109 legalább 2 × 109 legalább 1 × 1011

Összetevők: szénhidrát-keverék (inulin, glükóz, fruktóz, szacharóz), baktériumtörzs-keverék (Lactobacillus helveticus,Bifidobacterium ssp. ( B. infantis, B. longum, B. bifidum), Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus). A termék nyomokban laktózt és tejet tartalmazhat.

Adagolás: 6 hónapos kortól 2 éves korig, ha az orvos másként nem javasolja, 1 tasaknyi (1 g), 2 éves kor felett 2×1 tasaknyi készítmény adása javasolt naponta, lehetőleg étkezés közben, 10 napon keresztül. Bontsa fel a tasakot, és tartalmát oldja fel langyos (37°C alatti) ételben vagy italban (vízben, tejben). Közvetlenül a fogyasztás előtt készítse el. Tápszerhez keverve is adható. Antibiotikum-kezelés alatt a Florabalance® Baby&Junior alkalmazása legalább 3 órával a gyógyszer bevétele után javasolt.

Fontos figyelmeztetés:
A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Alkalmazása 6 hónapos kor alatt nem javasolt. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Az ajánlott napi mennyiség túllépése nem javasolt. Gyermekek elől gondosan elzárandó.

Tárolás: felbontás után száraz helyen, legfeljebb 25°C hőmérsékleten tárolandó.

Nettó tömeg: 10g / 10 tasak

Oeti nysz.:T/1880/2014

Forgalmazza: Goodwill Pharma Kft. 6724 Szeged, Cserzy M. u. 32.

Szállítási cím

A megrendelt Termékeket tartalmazó csomagot az MPL futárszolgálat (Magyar Posta Zrt. futárszolgálata) kézbesíti. A megrendelt Termékek vételárát és a szállítási díjat (lásd alább) utánvét esetén a Megrendelő a kézbesítő futárnak köteles átadni a megrendelt Termékek kézhezvételekor; előreutalás, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt Termékek vételárának és a szállítási díjnak a maradéktalan kifizetése a kézbesítés feltétele.

Nem muszáj csomagját házhoz kérnie. Amennyiben Önnek úgy megfelelőbb, kérheti csomagját az alábbiak szerint is:

  • Postán maradó csomag: Ez esetben ügyfelünk határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Ebben az esetben a kívánt postahivatal pontos címének a megadására, valamint az Ön telefonszámának megadására kérjük. A kívánt postahivatal pontos irányítószámát a Magyar Posta Zrt. honlapján keresheti ki. A küldemény megérkezésének időpontjáról Ön SMS-ben kap értesítést. Küldeményét a postahivatalban személyi igazolvánnyal tudja felvenni.
  • Csomagátvételi Pont: Ez esetben csomagját MOL vagy Coop PostaPonton helyezzük el. A MOL Postapont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában van nyitva, így munka előtt és után is felveheti csomagját. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítőt. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső PostaPontról itt tájékozódhat.
  • Csomagautomata: Ez eseten csomagját bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 napig tárolják az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejárta után a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kap. További információt Magyar Posta honlapján találnak.

A választott átvételi módot a megjegyzés rovatban tüntesse fel.

Szállítási határidő

  • A szállítási határidő a megrendelés Szolgáltató általi kézhezvételét követő 3 (három) munkanap a Szolgáltató által déli 12 óráig kézhez vett megrendelések esetében. A Szolgáltató által déli 12 óra után kézhez vett megrendeléseknél a megrendelés kézhezvételét követő 4 (négy) munkanap a szállítási határidő.
  • A kézbesítés reggel 8 és délután 17 óra között történik; a kézbesítés ezen belüli pontos időpontját a kézbesítő futárszolgálat határozza meg egyoldalúan.
  • A nem munkanapon (hétvége, ünnepnap, munkaszüneti nap) leadott megrendelések Szolgáltató általi kézhezvétele és feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik.

Szállítás díjazása

  • A webáruház útján bármilyen végösszegű megrendelés leadható, minimális rendelési összeg nincs.
  • A 9800 Ft feletti összértékű megrendelések csomagolása és kiszállítása ingyenes, az 4901 és 9800 Ft közötti összértékű megrendelések kiszállítása és csomagolása ellenértékeként a Megrendelő megrendelésenként 490 Ft, 4900 Ft alatti megrendelésekért pedig 990 Ft szállítási díjat köteles megfizetni. A megrendelés összértékébe nem tartozik bele a szállítási költség.

Kapcsolódó termékek

You can add any HTML here (admin -> Theme Options -> E-Commerce -> Promo Popup). We suggest you create a static block and put it here using shortcode