A Lactoflow olyan természetes összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő por, amely segíti a tejelválasztást, finom karamella ízzel. A citromfű-kivonat hozzájárulhat a nyugodt pihenéshez, segíthet a szellemi és a fizikai jólét támogatásában. A szurokfű-kivonat hozzájárulhat az emlő és tejmirigyek normál működéséhez. A Lactoflow tasakos kiszerelését, megfelelően feloldva a folyadék pótlásáról is gondoskodhat.

Aktív összetevők1 tasak tartalmaz (mg/1 tasak)2 tasak tartalmaz (mg/2 tasak)
árpamaláta-kivonat505010100
árpa eredetű béta-D-glükán,
ebből béta-glükán tartalom min. 70%
200
140
400
280
orvosi citromfű-kivonat80160
szurokfű-kivonat612

Összetevők: árpamaláta-kivonat, dextróz, maltodextrin, aroma (karamell aroma), árpa eredetű béta-D-glükán, citromfű-kivonat, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), szurokfű-kivonat.

Figyelmeztetés: az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A készítményt tartsa gyermekétől elzárva! A készítmény alkalmazását szoptató anyáknak javasoljuk.

Javasolt adagolás: naponta 1-2 tasak tartalmát bő folyadékban ( például vízben, gyümölcslében vagy tejben) oldva javasoljuk elfogyasztani étkezés közben vagy után.

Nettó mennyiség: 96g /12 tasak

Minőségét megőrzi: a jelzett hónap végéig (hónap, év): lásd a doboz oldalán.

Tárolás: szobahőmérsékleten. napfénytől védett helyen az eredeti csomagolásban tárolandó.

OÉTI not.: 17678/2016

Forgalmazza: Goodwill Pharma Kft. 6724 Szeged, Cserzy Mihály u. 32. 100%-ban magyar vállalat

Szállítási cím

A megrendelt Termékeket tartalmazó csomagot az MPL futárszolgálat (Magyar Posta Zrt. futárszolgálata) kézbesíti. A megrendelt Termékek vételárát és a szállítási díjat (lásd alább) utánvét esetén a Megrendelő a kézbesítő futárnak köteles átadni a megrendelt Termékek kézhezvételekor; előreutalás, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt Termékek vételárának és a szállítási díjnak a maradéktalan kifizetése a kézbesítés feltétele.

Nem muszáj csomagját házhoz kérnie. Amennyiben Önnek úgy megfelelőbb, kérheti csomagját az alábbiak szerint is:

  • Postán maradó csomag: Ez esetben ügyfelünk határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Ebben az esetben a kívánt postahivatal pontos címének a megadására, valamint az Ön telefonszámának megadására kérjük. A kívánt postahivatal pontos irányítószámát a Magyar Posta Zrt. honlapján keresheti ki. A küldemény megérkezésének időpontjáról Ön SMS-ben kap értesítést. Küldeményét a postahivatalban személyi igazolvánnyal tudja felvenni.
  • Csomagátvételi Pont: Ez esetben csomagját MOL vagy Coop PostaPonton helyezzük el. A MOL Postapont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában van nyitva, így munka előtt és után is felveheti csomagját. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítőt. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső PostaPontról itt tájékozódhat.
  • Csomagautomata: Ez eseten csomagját bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 napig tárolják az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejárta után a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kap. További információt Magyar Posta honlapján találnak.

A választott átvételi módot a megjegyzés rovatban tüntesse fel.

Szállítási határidő

  • A szállítási határidő a megrendelés Szolgáltató általi kézhezvételét követő 3 (három) munkanap a Szolgáltató által déli 12 óráig kézhez vett megrendelések esetében. A Szolgáltató által déli 12 óra után kézhez vett megrendeléseknél a megrendelés kézhezvételét követő 4 (négy) munkanap a szállítási határidő.
  • A kézbesítés reggel 8 és délután 17 óra között történik; a kézbesítés ezen belüli pontos időpontját a kézbesítő futárszolgálat határozza meg egyoldalúan.
  • A nem munkanapon (hétvége, ünnepnap, munkaszüneti nap) leadott megrendelések Szolgáltató általi kézhezvétele és feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik.

Szállítás díjazása

  • A webáruház útján bármilyen végösszegű megrendelés leadható, minimális rendelési összeg nincs.
  • A 9800 Ft feletti összértékű megrendelések csomagolása és kiszállítása ingyenes, az 4901 és 9800 Ft közötti összértékű megrendelések kiszállítása és csomagolása ellenértékeként a Megrendelő megrendelésenként 490 Ft, 4900 Ft alatti megrendelésekért pedig 990 Ft szállítási díjat köteles megfizetni. A megrendelés összértékébe nem tartozik bele a szállítási költség.

Kapcsolódó termékek

You can add any HTML here (admin -> Theme Options -> E-Commerce -> Promo Popup). We suggest you create a static block and put it here using shortcode